Донякъде е до късмет, съжалява Петър Атанасов

Нападателят на Ботев (Враца) Петър Атанасов смята, че липсата на шанс е в основата на това отборът да продължа да записва слаби резултати. Днес врачани не отстъпваха толкова като игра при гостуването си на Локомотив (Пловдив), но загубиха с 0:2 в среща от 16-ия кръг на efbet Лига.

“Не ни достигна само някой гол - оправда се Атанасов. - Имахме много ситуации, но донякъде е до късмет. Къде и до паса, къде до завършващия удар… Топката просто не влиза. Но продължаваме да работим по време на тренировките и дано това да си проличи в оставащите мачове и да спечелим възможно най-много точки.”

Нападателят говори за напускането на старши-треньора Сашо Ангелов. “Повечето момчета бяхме с този наставник през последните две години. Беше малко кофти и тъжно да се разделим. Но ще се опитаме да се вдигнем при новия треньор”, оптимист е Атанасов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти