Локо (Пд) се отказа от дошлия на проби нигериец

Локо (Пд) се отказа от дошлия на проби нигериец
Локомотив Пловдив няма да задържи нигерийския защитник, който дойде на проби. Бранителят Ече Диксън Идакво игра в контролата със Струмска слава, като дори отбеляза един гол. Въпреки това той си тръгва.
Спортният директор Георги Иванов - Гонзо и треньорът Бруно Акрапович са преценили, че Идакво е далеч от класата на Стивън Езе, като двама още таят надежди, че Езе ще преподпише до края на годината и няма да се налага да му търсят заместник.
Собственикът Христо Крушарски е категоричен, че е оставил всичко около селекцията в ръцете на Гонзо и Акрапович. Бизнесменът споделя пред “Тема Спорт”, че продължава да търси инвеститори, които да му помагат с финансирането на клуба, а то до голяма степен е свързано с бъдещия строеж на “Лаута”.
“Развитие около концесията може да има в края на януари, когато трябва да минат сесиите. Тогава ще видим какво ще правим. Аз си гоня инвеститорите, но нние още нямаме нищо, за да търсим това, което ни трябва. Като започне да се строи, тогава може да се говори за инвеститори. Защото хората искат да влагат в нещо, което се вижда”, коментира Крушарски.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти