Стивън Езе пред Sportal.bg: Нямам оферта от ЦСКА-София

Стивън Езе пред Sportal.bg: Нямам оферта от ЦСКА-София

Защитникът на Локомотив (Пловдив) Стивън Езе отрече появилите се информации, че от пролетния полусезон може да премине в ЦСКА-София. Както е известно, нигериецът отказа да поднови договора си с Локо и ще стане свободен агент през февруари. Той обаче ще продължи кариерата си извън България. 

"Не е вярно, че имам оферта от ЦСКА-София. Никой от този клуб не ме е търсил", заяви Езе пред нашата медия.

Един от вариантите пред бранителя е да подпише с полския Шльонск (Вроцлав), който заема трето място в Екстракласата, само на точка от върха

. Езе обаче има и други предложения и още не е взел решение кое от тях да приеме.

Едно е сигурно - африканецът си тръгва от "Лаута". Това вече беше потвърдено от боса на "черно-белите" Христо Крушарски, който отсече, че Езе е свободен да си ходи след 15 декември, когато Локомотив приключва есенния дял в шампионата с домакинство на Левски.

Езе се сбогува с феновете на Локо (Пд)?
Езе се сбогува с феновете на Локо (Пд)?

Стивън Езе няма да играе в този мач. Той вече се сбогува с феновете на пловдивския тим в една от социалните мрежи, а треньорският щаб няма намерение повече да разчита на него.

Езе подписа с Локомотив в началото на 2018 година и бързо се утвърди като един от най-стабилните централни защитници в първенството.

Нигериецът, който има 13 мача за националния отбор на родината си,

спечели Купата на България и игра в Лига Европа с "черно-белите".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти