Гонзо: Можеше и по-рано да решим мача, сега искаме Ботев (Гълъбово) (видео)

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов остана доволен от класирането на неговия тим за четвъртфиналите на Купата на България. Гонзо смята, че тимът е можел да си свърши работата и по-рано в мача, като си пожела за следващата фаза Ботев (Гълъбово).

64 Локомотив (Пловдив) - Литекс

“Знаем, че турнирните мачове са тежки. Отбелязаха ни гол, но е хубаво, че реагирахме и успяхме да обърнем. Не мисля, че можем да говорим за подценяване. Може би и теренът повлия, а и умората се натрупва. Всеки отбор, който е стигнал до тази фаза заслужава уважение. През първата част направихме няколко пропуски и ако бяхме вкарали може би нямаше да има такова напрежение до края. Гледаме футболисти за селекция. Знаете, че двама играчи напускат със сигурност. Говорих много пъти с Георги Илиев, но той е взел решението си. Всички искаме да срещнем Ботев (Гълъбово), но на тази фаза никой не трябва да се подценява”, каза Гонзо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти