Гледай на живо

100 години ски спорт в България

Акрапович: Среща с феновете ще ни мотивира допълнително за Левски

Акрапович: Среща с феновете ще ни мотивира допълнително за Левски

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович остана доволен от поредния силен мач на неговите футболисти. Пловдивчани спечелиха с 3:0 гостуването си на Дунав и в неделя приемат Левски в директен спор за второто място.

"Очаквахме противника да играе с дълги топки. Направихме хубави атаки, вкарахме хубави голове. Доволен съм от характера, голямо желание показват, не само в този мач”, коментира Акрапович. - Теренът беше добър за разлика от нашия терен. Трябва да го оправим, надявам се до неделя за мача с Левски."

Той говори и за колебанията, които имаше тимът му в началото на двете полувремена: "Тези колебания, трябва да се адаптираш към дългите топки. След известно време свикнахме и показахме какво можем".

Акрапович е оптимистично настроен за предстоящия двубой с Левски, като разкри, че отборът ще има среща с феновете в събота, ден преди мача. "Събота имаме среща с феновете, там ще се мотивираме допълнително преди мача с Левски. Ще се опитаме да се изкачим на второто място", допълни той.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти