Акрапович: Съдията нямаше еднакъв критерий

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович имаше претенции към съдийството след нулевото равенство с Левски днес. Специалистът сподели, че е доволен от представянето на тима си през целия полусезон и разкри, че тимът ще опита да намери заместници на напускащите футболисти.

93 Локомотив (Пловдив) - Левски

"Близо половин час играхме с човек по-малко. Не допуснахме опасности. Имахме шанс да вкараме гол, но топката отскочи заради терена и Карагарен не успя да реализира този шанс. След червения картон трябва да сме доволни. Съдията нямаше един и същи критерий към двата отбора. При ситуацията с Ожболт Ален не реагира професионално и получи червен картон. Такъв трябваше да получи и Ейолфсон. Трябва да видим кои играчи ще останат и да намерим заместници на напускащите. Имахме страхотни мачове и никой не очакваше да сме на тази позиция, на която сме в момента. Няма как да не сме доволни. Съжалявам, че някои футболисти ще ни напуснат. Георги Илиев е страхотен човек и му свалям шапка. Напуска ни и нашата черна пантера Стивън Езе".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти