Моу: Ако се замисля за наказанието на Сити, ще изникне въпросът дали вторият от 2018-а ще стане шампион

Моу: Ако се замисля за наказанието на Сити, ще изникне въпросът дали вторият от 2018-а ще стане шампион

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо увери, че по никакъв начин той и неговите играчи не мислят за наказанието на Манчестър Сити, което на този етап означава, че отборът, който завърши на пето място в крайното класиране на Премиър лийг, ще получи правото на играе в Шампионската лига. Португалецът дори се пошегува, че ако започне да мисли за последствията от санкцията, може да стигне дотам, че да си помисли за вариант, при който воденият от него Манчестър Юнайтед би се оказал шампион за 2018 година. Тогава "червените дяволи" завършиха на 19 точки зад градския си съперник Манчестър Сити.

"Моите възгледи са такива, че аз не съм губил и минута да анализирам това, което УЕФА и ФИФА трябва да анализират. Ако се впусна в подобен анализ, трябва да попитам дали отборът, който завърши на второ място през 2018 година, ще стане шампион? Това би било интересно, но шегата настрана. Аз просто чакам спокойно. Не мисля за четвъртото или петото място. Мисля просто за това да направим най-доброто, което можем, да спечелим възможно най-много точки и да завършим на най-високата възможна позиция. В края на сезона ще видим къде сме, защото ако сме финиширали шести или седми, няма да има значение дали петият ще играе в Шампионската лига", заяви Моуриньо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички