Левски събра близо 230 хиляди лева от дарителската кампания

Левски събра близо 230 хиляди лева от дарителската кампания
Левски събра близо 230 хиляди лева от дарителската кампания, която води в последните няколко дни. Това обяви офииалната страница на "сините" във Facebook. Левскарите дадоха отчет пред своите фенове за средствата събрани през последните дни, като от него стана ясно, че привържениците са генерирали точно 229 949, 88 лева.

От тях 42 179,24 лв. са от урните, които бяха на трибуните по време на дербито с ЦСКА-София в събота. Още 80 391,84 лева са постъпления по банка и PayPal от петък до днес, а останалите средства постъпиха в сметките на клуба още в края на миналата седмица, като ще бъдат използвани за погасяване на първата вноска към НАП.

Общият брой дарители на дербито с ЦСКА-София пък са били 5 267, като от Левски броят всяка банкнота за един благодетел. Продадените абонаметни карти до момента са 3 755.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти