Гледай на живо

Празненства във Велико Търново за 100-годишнината на Етър

ПСЖ се включва в битката за Белоти

ПСЖ се включва в битката за Белоти

Пари Сен Жермен е поредният клуб, който има желание да привлече в редиците си нападателя на Торино Андреа Белоти. 23-годишният талант привлича все повече погледи към себе си след страхотния сезон, който направи с екипа на “биковете” и 26-те си отбелязани гола в Серия “А”. Досега се смяташе, че той е искан от Манчестър Юнайтед и Милан, но сега в битката за подписа му се включват и парижани.

Белоти съвсем наскоро подписа нов договор с Торино, в който бе заложена клазуа за откупуване, валидна за чуждестранни отбори, на стойност 100 милиона евро. Президентът на “биковете” Урбано Кайро вече на няколко пъти обяви, че няма да продаде този играч за по-малка сума и именно това е причината все още в клуба да не са пристигнали официални предложения за него. Нищо чудно обаче това скоро да се промени, тъй като от ПСЖ нямат скрупули да извадят подобна сума.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти