Раниери: Лестър е минало, трябва да се доказвам всеки ден

Раниери: Лестър е минало, трябва да се доказвам всеки ден

Новият старши треньор на Нант Клаудио Раниери сподели какво очаква от работата си във френския клуб. Той подчерта, че няма смисъл да се прави паралел с постиженията му в Лестър.

"Радвам се, че съм тук. В Нант феновете са фантастични, помня ги още от престоя ми в Монако. Искам да продължа работата на Сержио Консейсао, когото познавам от Италия. Двамата имаме сходни виждания за футбола. Под негово ръководство Нант играеше компактно и организирано", заяви Раниери.

"Интересно ми е как ще се развие сезонът. Няма смисъл да се правят сравнения с Лестър. Там постигнахме нещо уникално, но сега ми е необходимо спокойствие, за да работя и да съм щастлив. Сега съм в клуб, който има 8 титли в историята си и за мен е чест, че съм тук. Всеки ден трябва да се доказвам и Нант може да ми помогне", добави италианският специалист.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти