Манчестър Юнайтед е фаворит за подписа на Серж Орие

Манчестър Юнайтед е фаворит за подписа на Серж Орие

Манчестър Юнайтед е фаворит за подписа на защитника на Пари Сен Жермен Серж Орие. 24-годишният бек почти сигурно ще напусне “Парк де Пренс” през лятото, след като бе оставен извън групата за предсезонното турне на парижани. Интерес към него не липсва, като той попада в плановете и на Ювентус и Интер, но според “Екип”, в момента най-големи шансове да го привлекат имат “червените дяволи”.

Според авторитетното издание, от Юнайтед са готови да извадят 25 миилона евро, за да си осигурят услугите на футболиста от Кот д`Ивоар.

Орие може да играе почти на всяка позиция в защита, но най-силен е в ролята на дсен бек. Той пристигна в ПСЖ през 2014 и бързо се наложи в състава, но впоследствие имаше някои проблеми с дисциплината, които явно са основната причина за предстоящата раздяла. Той има и 39 мача и 1 гол за националния отбор на страната си.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти