Разбраха се! Мбапе в Реал Мадрид за 180 млн. евро

Разбраха се! Мбапе в Реал Мадрид за 180 млн. евро

Реал Мадрид и Монако най-накрая си стиснаха ръцете за Килиан Мбапе, а сумата по трансфера ще е 180 млн. евро, съобщава ексклузивно Marca. 160 млн. евро ще бъдат платени със сигурност, а останалите 20 млн. ще са под формата на бонуси. Възможно е парите да бъдат разделени и на 150 + 30.

Ако сделката наистина се реализира при тези условия, това ще е нов рекорд за сметка на тази между Манчестър Юнайтед и Ювентус за Пол Погба (105 млн. евро). Евентуално обаче той може да бъде подобрен от тази за Неймар, за когото Пари Сен Жермен планира да даде 222 млн. евро.

След края на сезона “белите” работеха усилено по евентуалния трансфер на Мбапе, като имаха сериозна конкуренция от Пари Сен Жермен и Манчестър Сити, но в един момент всичко затихна и се създаде впечатление, че младият французин ще си остане в Княжеството.

Новината беше потвърдена индиректно от президента на Лион Жан-Мишел Ола, който пред AS заяви, че е имал разговор с шефа на Реал Флорентино Перес. От него той бил останал с впечатление, че испанците ще се подсилят с класен нападател от Франция.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти