Sky Sports още повече доближи Коутиньо до Барса и Неймар до ПСЖ

Sky Sports още повече доближи Коутиньо до Барса и Неймар до ПСЖ

Медийният гигант Sky Sports анализира ситуацията около евентуалните сделки за Филипе Коутиньо в посока Барселона и Неймар в посока Пари Сен Жермен. “В Барса са убедени, че ще успеят да вземат футболиста на Ливърпул, особено ако Неймар си тръгне”, пише на сайта на Sky Sports.

Каталунците вярвали, че Юрген Клоп няма как да отклони оферта от 100 млн евро, за каквато се говори през последните дни. Мърсисайдци вече отказаха една по-ниска. Плюс за испанците е, че самият Коутиньо трудно щял да каже “не” на възможността да заеме мястото на сънародника си в триото с Лионел Меси и Луис Суарес.

Вчера от каталунския вестник Sport написаха, че представители на “блаугранас” вече се намират в Лондон за преговори с ръководството на Ливърпул.

В същото време Sky Sports твърди, че разполага с информация, според която вероятността Ней Джуниър да потегли към Париж е 90%.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти