Нова издънка на Ница

Нова издънка на Ница

Отборът на Ница записа нов разочароващ резултат от началото на сезона в Лига 1. В мач от десетия кръг на френския шампионат “орлетата” загубиха с 1:2 като домакин на Страсбург. Още по-смущаващ е фактът, че гостите играха с човек по-малко повече от половин час.

И двете попадения за тим от Източна Франция бяха дело на Нуно да Коста. Първият преди почивката, а вторият в началото на втората част. В 53-ата минута Ернест Сека от Страсбург направи дузпа и бе и бе изгонен с директен червен картон. От бялата точка Пиер Лес-Мелу намали. Последва сериозен натиск на Ница, но вратарят на гостите Бингуру Камара на няколко пъти спаси вратата си от второ попадение.

Така Ница остава с едва девет точки от началото на шампионата и остава на 14-а позиция - на едва точка от опасната зона. Страсбург от своя страна вече е с девет на 18-о място.

СТАТИСТИКА

КЛАСИРАНЕ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти