Русия преговаря за контрола с Франция

Русия преговаря за контрола с Франция

Русия преговаря за футболна контрола срещу Франция през пролетта на следващата година, съобщи президентът на Руския футболен съюз Виталий Мутко. С проверката трябва да се отбележи откриването на един от стадионите за домакинството на Мондиал 2018 през лятото.

"През март панираме два приятелски мача. С Бразилия ще играем на "Лужники", а за втората проверка водим преговори с Франция и се надявам, че срещу тях ще открием един от нашите стадиони за Мондиал 2018. Те все още не са се съгласили", коментира Мутко.

Световното първенство по футбол в Русия ще се играе на 12 стадиона от 14 юни до 15 юли. От съоръженията за надпреварата не са открити официално стадионите в Нижний Новгород, Калининград, Самара, Ростов-на-Дон, Екатеринбург, Волгоград и Саранск. Руският футболен съюз води разговори с потенциален съперник за контрола в края на ноември за откриването на съоръжението в Ростов-на-Дон.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички