Монако изхвърча от Европа (видео + галерия)

Монако изхвърча от Европа (видео + галерия)

Френският шампион Монако продължи с неубедителното си представяне в Европа, след като допусна загуба у дома от РБ Лайпциг с 1:4 в двубой от 5-ия кръг в група G на Шампионската лига.

"Монегаските" имат едва две точки и кръг преди края загубиха шансове дори за третото място, което дава право на участие в Лига Европа напролет. В последния кръг Монако ще гостува на Порто, а РБ Лайпциг е домакин на Бешикташ, който си осигури в аванс класиране за осминафиналите по-рано през деня, след като направи 1:1 с Порто в Истанбул. Така борбата за второто място ще е между Порто и РБ Лайпциг.
Монако - РБ (Лайпциг)@@@
Иначе интрига на "Луи II" имаше съвсем за кратко. Още в 6-ата минута РБ Лайпциг излезе напред в резултата, след като защитникът на домакините Жемерсон си отбеляза автогол.

Три минути по-късно Тимо Вернер удвои, а в 31-ата оформи и дубъла си, като се разписа от дузпа, отсъдена за нарушение на Фалкао. Малко преди почивката колумбийският нападател се реваншира, като върна един гол, но разликата от три гола беше бързо възстановена от Кейта. През второто полувреме не видяхме нови голове.

"Във футбола има и трудни моменти и тази вечер ние изживяхме един от тях. Преди две години отпаднахме от Лига Европа, а на следващата бяхме на полуфинал в Шампионската лига. Не бива да бързаме с изводите, но определено не харесвам, когато играчите навеждат глава толкова бързо", коментира вицепрезидентът на Монако Вадим Василиев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти