Исканият от Ман Юнайтед Моура потвърди: Напускам ПСЖ

Исканият от Ман Юнайтед Моура потвърди: Напускам ПСЖ

Крилото на Пари Сен Жермен - Лукас Моура ще напусне клуба, призна самият той след края на срещата с Нант. Бразилецът е сред спряганите за трансфер далеч от "Парк де Пренс" от месеци, но спекулациите за бъдещето му се засилиха в последните седмици. Той премина при парижани от Сао Пауло през 2013 година за над 40 милиона евро, но все по-трудно намира място в титулярния състав. Лукас има 45 гола в 228 мача за ПСЖ. Парижани измъкнаха крилото в последния момент, след като той беше спряган за сигурно ново попълнение на Манчестър Юнайтед, след като бразилецът бе харесан от сър Алекс Фъргюсън. "Червените дяволи" следят ситуацията в момента и отново са смятани за основен желаещ за подписа на играча.

"За съжаление, това явно е краят на престоя ми в ПСЖ. Едва ли ще остана", каза Лукас, който изгледа от пейката победата победата на ПСЖ над Нант с 1:0 снощи.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти