Кризата в Реал Мадрид и полемичните съдийски решения (гледайте "Контра")

Кризата в Реал Мадрид и полемичните съдийски решения (гледайте "Контра")

Слабите резултати на Реал Мадрид отново бяха в центъра на вниманието в предаването “Контра” на Sportal TV, излъчено на живо от студиото на Sportal. Александър Димитров, Даниел Любомиров, Радослав Стойков и Красимир Гълъбов търсиха решение на проблемите на “Сантиаго Бернабеу” и спориха за бъдещето на Зинедин Зидан. Детайлно бяха разгледани спорните ситуции в Мадрид, които бяха отсъдени в ущърб на “лос бланкос”.

Журналистите коментираха и незачетения редовен гол на Реал Сосиедад във вратата на Барселона и дадоха мнения относно неговата важност в цялостното развитие на срещата. Дуелът между Ливърпул и Манчестър Сити също зае основно място във футболната дискусия.

ПОСЛЕДВАЙТЕ "КОНТРА" ВЪВ FACEBOOK

И очакваните трансфери на Алексис Санчес и Пиер-Емерик Обамеянг попаднаха във вниманието на спортните анализатори, като се акцентира върху проблемите в Арсенал. Предаването завърши с коментар на големия съдийски гаф във Франция. Епизодът на “Контра” по традиция се излъчи на живо от 15,00 часа. Можете да го гледате на запис във видеото по-долу.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти