Рибери говори за суровото си детство - невръстен сирак с белег за цял живот

Рибери говори за суровото си детство - невръстен сирак с белег за цял живот

Един от символите на Байерн (Мюнхен) в последното десетилетие - Франк Рибери, разкри през какви тежки моменти е преминал като дете. Веднага след раждането си е изоставен от биологичните си родители, а на двегодишна възраст претърпява жесток инцидент, който му оставя белег на лицето за цял живот. “Белегът… той ми даде този характер, тази сила. Когато си дете и имаш такъв белег, не е лесно. Начинът, по който те гледат хората, критиките… Семейството ми страдаше”, призна той пред френския Canal+.

“Хората казваха: “Вижте какво има лицето, вижте му главата, вижте белега, колко е грозен”. Където и да ходех, хората постоянно се взираха в мен. Не се взираха, защото бях добър човек, нито защото името ми е Франк, не защото бях добър футболист, а само заради белега”, довери 34-годишният флангови нападател.

“Въпреки че бяха малък и ме болеше, никога не отидох в ъгъла, за да плача. Никога, никога, никога… но страдах”, разкри Рибери. Той благодари на съпругата си, с която, по негови думи, го е извадила от дупката. След запознанството си с нея Франк приема исляма и мюсюлманското му име е Билал Юсуф Мохамед.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти