Клипче на Кафу вбеси всички в Бордо (видео)

Клипче на Кафу вбеси всички в Бордо (видео)

Бившият футболист на Лудогорец Джонатан Кафу навлече неприятности на себе си и на двама свои съотборници в Бордо - Отавио и Малком. За втория от тях - Малком, се говори, че е на крачка от трансфер в Арсенал или Ливърпул.

След снощната домакинска загуба с 0:2 от Каен шампионът на “А” група и неговите бразилски сънародници, в компанията на техен приятел и няколко момичета, се разходили из града. Кафу направил кратко клипче, на което се вижда как всички са щастливи и се забавляват.

След това той споделил видеото в социалните мрежи, без да подозира какво го очаква. Ядосаните от поражението запалянковци на Бордо заляха с обиди тримата футболисти, обвинявайки ги в липса дисциплина и морал, след като не се притесняват да празнуват след такава издънка.

Днес ръководството на Бордо обяви, че ще потърси сметка и на тримата.

“Клубът остро осъжда публикуваното видео. Заради проявената липса на зрялост, солидарност и уважение към клуба съвсем скоро тримата играчи ще бъдат привикани да дадат обяснение”, се казва в официалното становище на жирондинците.

От тримата само Малком взе участие в срещата. След това поражение Бордо е на 13-а позиция с отрицателна голова разлика.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти