Манчини си хареса халф на ПСЖ

Манчини си хареса халф на ПСЖ

Старши треньорът на Зенит Роберто Манчини даде интервю за "Екип", в което призна, че иска да привлече младия талант на Пари Сен Жермен Лоренцо Калегари. Италианският специалист не скри и желанието си един ден да води парижани.

"Много ми харесва стила на Лоренцо. Ще се радвам, ако Зенит инвестира в млади футболисти като него. Би било чудесно да го имам в състава, но не знам дали това е възможно", заяви Манчини.

"Никога не съм преговарял с ПСЖ. Отборът си има добър треньор и фантастични футболисти. Всеки би искал да е начело на такъв отбор, това е нормално. Аз също, защо не? Във футбола всичко може да се случи. В момента ПСЖ е сред грандовете в света. С привличането на Неймар и Килиан Мбапе имат добри шансове да спечелят Шампионската лига", коментира италианецът.

През 2013 година, когато Карло Анчелоти напусна ПСЖ, за да поеме Реал Мадрид, Манчини беше в списъка с неговите потнциални наследници, но изборът падна върху Лоран Блан.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти