Зенит откликва на желанието на Манчини

Зенит откликва на желанието на Манчини

Младата надежда на Пари Сен Жермен Лоренцо Калегари не е далеч от това да продължи кариерата си в руския гранд Зенит. Това призна неговият личен агент Жоан Коран, който потърди за преговори с питерци.

"Интересът на Зенит към Лоренцо е факт, а не поредният слух. Това е една от опциите пред него. Калегари е само на 19 години и трябва да отчетем много фактори, преди да вземем решение. Водим преговори, но още е рано за по-задълбочени коментари", заяви Коран.

Лично старши треньорът на Зенит Роберто Манчини сподели в интервю за "Екип", че иска да привлече талантливия халф. По всичко личи, че ръководството на клуба е откликнало на желанието му и е отправило оферта за взимаме под наем на Калегари.

Младият французин е юноша на ПСЖ и в края на 2016 година дебютира в Лига 1 при победата над Анже с 2:0. През този сезон той играе само за отбора на парижани до 19 години.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти