Шефове на Арсенал са в Дортмунд за Обамеянг, нападателят договорил вече личните си условия

Шефове на Арсенал са в Дортмунд за Обамеянг, нападателят договорил вече личните си условия

Арсенал продължава да работи усилено върху трансфера на голмайстора на Борусия (Дортмунд) Пиер-Емерик Обамеянг. За целта вчера в Германия пристигна изпълнителният директор на лондончани Иван Газидис, съпровождан от главния скаут на клуба Свен Мислинтат, който през ноември миналата година реши да напусне Борусия именно заради Арсенал.

Преди няколко дни от "Сигнал Идуна Парк" потвърдиха, че вече са получили официална оферта от Арсенал, но смятат, че предложената сума е ниска. Според  Kicker въпросната оферта е била в размер на 50 милиона евро, като германският клуб иска поне с 10 милиона повече.  

Обамеянг не взе участие в петъчния двубой с Херта, а седмица по-рано го нямаше и срещу Волфсбург.

Според медиите на Острова "артилеристите" са готови да платят исканата от Борусия сума и да привлекат Обамеянг. Самият играч вече е договорил личните си условия с Арсенал. Договорът на габонеца ще бъде за 3,5 години, като той ще получава по 170 000 паунда на седмица.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти