Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Луди 200 секунди в Тулуза

Луди 200 секунди в Тулуза

Отборите на Тулуза и Страсбург сътвориха един от най-драматичните мачове в Лига 1 през този сезон. В двубой от 30-ия кръг на надпреварата двата тима завършиха наравно 2:2, след като до 89-ата минута резултатът бе 0:1.

След нулево първо полувреме Страсбург откри резултата веднага след подновяването на играта чрез Жереми Блайак. Домакините тръгнаха в нападение в търсене на изравняване, но атаките им бяха ялови в по-голямата си част. Все пак в 89-ата минута натискът им даде успех и при едно центриране отляво на Исиага Сила бившият нападател на Арсенал Яя Саного изравни с глава. Попадението даде криле на домакините и те се впуснаха в нови атаки в опит за пълен обрат и малко след началото на допълнителното време Саного вкара за 2:1. Нападателят стреля с глава, топката се отби в гредата и след това отново попадна у него, за да я прати без проблеми във вратата.

Домакините вече се чувстваха победители с много ценни три точки в борбата им за оцеляване, когато се стигна буквално до последната секунда на срещата. Едно центриране на Антони Гонсалвес намери Бакари Коне в наказателното поле. Бранителят не отправи най-добрият си удар, но топката рикошира в крак на бранител и заблуди вратаря Албан Лафон за крайното 2:2.

Така в класирането двата тима продължават битката си за оцеляване. Тулуза е с 30 точки, което е една над чертата на 17-а позиция, докато Страсбург е 15-и с две повече.

СТАТИСТИКА

КЛАСИРАНЕ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти