Анчелоти насочва вниманието си към Ареола

Анчелоти насочва вниманието си към Ареола

Стражът на Пари Сен Жермен Алфонс Ареола е главна цел на новия наставник на Наполи Карло Анчелоти. “Адзурите” се нуждаят от стабилен страж след напускането на Пепе Рейна, който премина в състава на Милан със свободен трансфер. Всички вратари, които по някакъв начин бяха свързвани с трансфер на “Сан Паоло”, вече смениха клубната си принадлежност. Бернд Лено бе представен официално от Арсенал, а Руи Патрисио подсили тима на Уулвърхямптън.

Сега медиите в Италия са на мнение, че Анчелоти ще опита да привлече френския страж на ПСЖ. Карлето е споделил желанието си пред клубното ръководство на партенопеите, а евентуален трансфер на Джанлуиджи Буфон на “Парк де Пренс” ще отвори широки вратите пред Ареола към трансфер в Наполи. Шампионът в Лига 1 ще търси близо 35 млн. евро за Алфонс Ареола, чийто агент е Мино Райола.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички