ПСЖ: Срещу нас се води шизофренична кампания

ПСЖ: Срещу нас се води шизофренична кампания

От Пари Сен Жермен излязоха с официално опровержение на информацията на L’Equipe от вчера, според която клубът планирал да продаде Килиан Мбапе и Неймар, за да избегне нарушаване на правилата на Финансовия феърплей. Парижани са разследвани, че разходите им значително превишават приходите.

“За пореден път ПСЖ се чуди какви са мотивите за тази политика на L’Equipe, целяща да създаде напрежение. Написаното е напълно невярно. И понеже въпросното спортно издание постоянно разпространява крайно неверни информации за случващото се в клуба, то ПСЖ се чуди на шизофреничното писане на журналистите в L'Equipe и тяхното ръководство. Голямата подкрепа от страна на феновете ни на стадиона и в социалните мрежи само заздравява връзката между Мбапе, Неймар, Единсон Кавани и останалите футболисти. Най-успешният клуб във Франция уверява, че ще продължи да се бори чрез диалог с тази безмилостна кампания по дезинформация, организирана срещу нас от L’Equipe”, гласи част от текста на обръщението.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти