Отложиха за втори път мач на Пари Сен Жермен

Отложиха за втори път мач на Пари Сен Жермен
Шампионът Пари Сен Жермен няма да играе мач от футболното първенство на Франция за втори пореден уикенд, след като няколко мача от 18-ия кръг бяха отложени заради продължаващите в страната антиправителствени протести.
Двубоят между ПСЖ и Дижон в събота първоначално трябваше да се състои, но след това беше решено, че няма да се играе. Отложените срещи този уикенд са пет, а през миналия не се играха шест мача.
Съботният мач между Амиен и Анже, какво и мачовете в неделя Гинган - Рен и Олимпик Марсилия - Бордо също няма да се състоят. Двубоят между Нант и Монпелие в събота също е отложен, а срещата между Каен и Тулуза на 18 декември (вторник).
Домакинската среща на Ница със Сент Етиен, която по програма беше в петък, също няма да се играе. Така Реймс - Страсбург е единствената среща в събота, а Ним - Лил и Олимпик Лион - Монако все още остават в неделната програма.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички