Лион се измъчи с аутсайдера в Лига 1 (видео)

Лион се измъчи с аутсайдера в Лига 1 (видео)

Лион се върна към победите в Лига 1, след като миналата седмица претърпя поражение при гостуването си на Ница (0:1). Днес "хлапетата" зарадваха феновете си с домакински успех срещу последния в класирането Гинган. Точни за тима на Брюно Женесио бяха Мартен Терие и Набил Фекир. Феликс Ебоа пък се разписа за гостите.

Терие откри резултата с атрактивно изпълнение в 15-ата минута. Той посрещна отбитата от вратаря на Гинган Марк-Аурел Кайяр топка и с всичка сила я заби под гредата. Само шест минути по-късно обаче защитата на Лион не се справи след центриране от корнер и Ебоа изравни с глава. Звездата на домакините Набил Фекир донесе победата на своите с перфектен удар извън наказателното поле в 35-ата минута.

След почивката Лион пропусна доста положения, но и някои от контрите на Гинган не бяха безопасни.

В класирането "хлапетата" са на трето място с 46 точки - три по-малко от втория Лил, който в неделя приема Монпелие. Гинган е на дъното с едва 14 точки. В следващия кръг отборът на Антоан Комбуаре ще гостува на Бордо.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти