Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Барселона предложи 100 милиона и двама играчи за Неймар

Барселона предложи 100 милиона и двама играчи за Неймар

Барселона е отправила конкретна оферта към Пари Сен Жермен за Неймар, твърди германския телевизионен канал "Скай". Според информацията каталунците са предложили 100 милиона евро плюс двама играчи. Те са дали на ПСЖ списък с шестима футболисти, от които те да избират, като в него фигурират Филипе Коутиньо, Усман Дембеле, Иван Ракитич, Нелсон Семедо и Малком. Името на шестият играч е неясно.

Французите са склонни да се разделят с бразилеца, но искат над 220 милиона евро. Самият футболист е заявил пред клуба, че има желание да напусне. За това потвърди и наставникът Томас Тухел вчера. Спортният директор на парижани Леонардо миналата седмица коментира, че Неймар може да напусне при задоволителна оферта.

Ръководителите на ПСЖ са опитали да разубедят нападателя от желанието му да напусне, но на този етап разговорите не са били успешни. Неймар иска да се завърне в Барселона, но след привличането на Антоан Гризман каталунците имат проблеми да съберат исканата от французите сума. Това е и причината да се опитват да включат в сделката различни футболисти.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти