Неймар изчетка Рамос, глобиха фирма на защитника заради изсичане на дървета

Неймар изчетка Рамос, глобиха фирма на защитника заради изсичане на дървета

Суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар говори за футболистите, които най-много са го впечатлили в досегашната му кариера. Сред тях са Лионел Меси, Виктор Валдес, Серхио Рамос и Килиан Мбапе.

“Меси е най-добрият футболист, с когото съм играл. За мен той е най-добрият в света, както и най-добрият, който съм виждал да играе. Двамата заформихме удивително и гениално дуо. За мен беше удоволствие и чест да играя с него. Освен това той ми е приятел. Валдес е най-добрият вратар, срещу когото съм се изправял. Мбапе е най-бързият играч, когото съм виждал.

Най-добрият футболист, срещу когото съм играл, е Рамос, защото е много добър централен бранител и вкарва голове. Доста е трудно да играеш срещу него. Изправял съм се и срещу Тиаго Силва. Двамата са много добри.

Винисиус? Много е млад и има доста години пред себе си. Ще е много добър играч и ще бъде един от най-добрите. Ще се бори за Златната топка. Очаквам, че ще постигне всичко, което иска. Много добър човек е и си е заслужил всичко”, заяви Неймар пред Oh My Goal.

Междувременно, фирмата на Рамос Aguileña de Inversiones S.A. беше глобена от Мадридската община с 250 хиляди евро заради нелегалното изсичане на 80 дъба и други вековни дървета. Нарушението се счита за много сериозно, като освен глобата компанията е длъжна да засади нови дръвчета в определени от общината зелени зони.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти