Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Тухел: Ако някой ме попита кога ще спечелим Шампионската лига, ставам и си тръгвам

Тухел: Ако някой ме попита кога ще спечелим Шампионската лига, ставам и си тръгвам

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел направи интересно изказване след гръмката победа над Реал Мадрид с 3:0. Парижани играха без звездите Неймар, Килиан Мбапе и Кавани, но това не им попречи да направят за смях "белия балет". Тухел обаче не иска отборът му да бъе нареждан сред фаворитите в Шампионската лига.

"Ако някой ми зададе въпрос дали ще спечелим Шампионската лига, ще си тръгна. Просто ще стана и ще си тръгна", бяха първите думи на германския специалист на пресконференцията.

31 Пари Сен Жермен - Реал Мадрид

"Играхме като отбор. Момчетата са готови да работят и да стават все по-добри. Днес го показахме, макар че не е лесно през три дни да играеш на едно и също високо ниво. Когато сме без Неймар, Мбапе и Кавани, това може ни е и от полза. Тогава хората не ни слагат в ролята на фаворит и футболистите играят по-разкрепостено. Разбира се, ние имаме нужда от най-добрите си състезатели, невъзможно е всеки път да се справяме без тях", коментира Тухел.

"Дълго се борих, за да доведем Идриса Гей в отбора. Той е истинска машина, никога не се предава и отнема много топки. Това е изключително важно в мачове срещу отбори като Реал. С него, Марко Верати и Маркиньос в халфовата линия всичко беше наред. Анхел Ди Мария? Той от години показва на какво е способен. Левият му крак е вълшебен. Статистиката му в ПСЖ казва всичко. Анхел винаги има ключова роля с головете и асистенциите си. Полезен е и в дефанзивен план", обави треньорът на френския гранд. 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти