Барса иска да открадне талант на ПСЖ

Барса иска да открадне талант на ПСЖ

Испанският Барселона продължава да налага модата в трансферите, като поредната им цел е 16-годишния полузащитник на Пари Сен Жермен Едуар Мишу. Разговори между каталунците и парижани за сделка за 16-годишния халф е имало през лятото, но нищо не се е случило. Очакванията са разговорите да продължат и тази зима, съобщава вестник "Екип".

През лятото парижани привлякоха двама таланти от школата на Барселона- халфа Кайс Руис-Атила и бека Хави Симонс, така че текучеството между двете школи не спира. Но не само от Барса са си харесали 16-годишния Мишу.

Другите кандидати за неговия подпис са Валенсия и Манчестър Сити. Вестник Екип пише, че "въпреки ниският си ръст- едва 175 см, той впечатлява с непрекъснатото си движение и агресия в атака. Много от специалистите го оприличават на Марко Верати, но надарен с много повече качества".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти