Реймс влезе в топ 3 във Франция

Реймс влезе в топ 3 във Франция
Отборът на Реймс се изкачи на третата позиция във френската Лига 1, след като успя да постигне минимална победа с 1:0 у дома над Монпелие в двубой от 10-ия кръг.
Единственото попадение в мача падна още в третата минута, когато се разписа Юнис Абделхамид. Той изпревари при борба за висока топка след изпълнение на корнер Хилтон и Мендес и вкара победното попадение. В 35-ата минута Реймс вкара втори гол, но той беше отменен след намесата на ВАР заради засада.
Така Реймс събра 17 точки, докато Монпелие с 14 е седми. Грешна стъпка пък направи вторият въвп временното класиране Нант, който загуби като гост от Метц с 0:1. Така “канарчетата” останаха с 19, докато лидер е Пари Сен Жермен с 24.
В друг мач от кръга Тулуза победи Лил с 2:1 в дебюта на Антоан Комбуаре начело на тима. Попаденията на "Мунисипал" бяха дело на Яя Саного, който откри резултата в 58-ата минута. В 66-ата Макс Градел бе точен от бялата точка. Малко по-късно имаше втора възможност да отбележи от дузпа, но пропусна, а в добавеното време на срещата Жозе Фонте оформи крайното 2:1.

Още резултати:

Анже - Брест 0:1

Ним - Амиен 1:1

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички