Монако съкруши Рен в добавеното време

Монако съкруши Рен в добавеното време

Отборът на Монако записа домакинска победа с 3:2 над Рен във вълнуващ мач от 10-ия кръг на Лига 1.

Уисам Бен Йедер даде преднина на монегаските още в 3-ата минута с кинжален удар в близост до вратата. Гостите обаче изравниха още в 12-ата минута чрез Фету Мауаса, като в 48-ата стигнаха до пълен обрат, след като Адриен Хюну добута топката в противниковата мрежа след груба грешка на Жил Диас при изпълнение на пряк свободен удар. В 56-ата минута обаче домакините възстановиха равенството, след като Ислам Слимани се възползва от чудесен пас на резервата Сеск Фабрегас и преодоля съперниковия вратар. В добавеното време те дори стигнаха до крайния успех благодарение на Бен Йедер, който с воле се разписа за втори път в срещата.

Така Монако се изкачи на 14-ото място в класирането с 12 точки. Рен, който е със същия актив, но и с по-добра голова разлика, е 12-и след деветия си пореден мач във всички турнири без победа.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти