Неймар: С Мбапе сме приятели, дано феновете отново ме заобичат

Неймар: С Мбапе сме приятели, дано феновете отново ме заобичат

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар коментира отношенията си с феновете на клуба и очакванията си за сезона. Бразилският нападател, който през лятото отчаяно искаше да се върне в Барселона, разакза и за приятелството си с Килиан Мбапе.

“В момента съм щастлив. Аз съм професионалист и играя за ПСЖ. Искам да помогна на отбора да постигне целите си във всички тсъстезания. Надявам се феновете отново да ме заобичат. Реакцията им е нормална. Разбирам аккво чувстват, но ги моля да разберат и моята гледна точка. Исках да намеря щастието си в Испания, но все пак останах тук. Отношенията между играчите и феновете са като тези между мъж и жена - има скандали, но любовта винаги побеждава”, сподели Неймар.

“Атмосферата в отбора винаги е била добра. Тази година в тима има повече момчета, с които е приятно да се говори. Новите са талантливи футболисти и добри хора, което е предпоставка да очакваме успешен сезон. Важно е да имаш приятели в съблекалнята. Напълно нормално е да си по-близък с двама-трима от съотборниците си, не с целия свят. Но за да вървят гладко нещата и да няма проблеми в съблекалнята, трябва да можеш да намериш общ език с всички”, заяви бразилецът.

“С Мбапе сме приятели. Общуваме си на английски. Килиан е млад, забавен, усмихнат. Дори не споменавам феноменалния му талант. Двамата сме в прекрасни отношения както на терена, така и извън него. Помагаме си, а това се отразява положително и на играта ни”, обясни Неймар.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички