В Реал Мадрид обмислят чудовищна оферта за Мбапе

В Реал Мадрид обмислят чудовищна оферта за Мбапе
Реал Мадрид е готов да счупи всички трансферни рекорди за младия френски нападател на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе.
Според информация на "Льо Паризиен", цитирана от Calciomercato, ръководството на мадридчани е готово да предложи 400 милиона евро за трансфера на 20-годишния играч, считан за бъдещата голяма звезда на световния футбол.
ПСЖ няма ресурс да предложи нов договор на Мбапе, твърди "Екип"
ПСЖ няма ресурс да предложи нов договор на Мбапе, твърди "Екип"
Сумата ще е рекорд, който ще превиши драматично дадените 222 милиона евро от ПСЖ на Барселона за бразилеца Неймар. Договорът на Мбапе с ПСЖ изтича през лятото на 2020 година. От френския клуб признават, че нямат ресурс да задържат Мбапе, който също не проявявал интерес да остане.
Мадридчани се опитаха да привлекат Мбапе през лятото, като в сделката бяха включени и редица играчи, сред които и Гарет Бейл, но до трансфер не се стигна. В крайна сметка на "Бернабеу" пристигнаха Еден Азар и Лука Йович.
В посока Париж сега се очаква да поеме 19-годишният бразилец от Реал Винисиус, който не успява да се наложи в състава на "белия балет".
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти