Кавани няма да остане в ПСЖ след края на сезона

Кавани няма да остане в ПСЖ след края на сезона

Отборът на Пари Сен Жермен няма да удължи изтичащия в края на сезона договор на Единсон Кавани, твърди “Франс Футбол”. Главните причини за това са високите финансови претенции на футболиста (18 млн. евро годишно) и ограниченото му игрово време през този сезон.

Кампанията не се очертава като успешна за Кавани. Той я започна с контузия в бедрото, поради която отсъства повече от месец. През това време новото попълнение Мауро Икарди се наложи като титулярния централен нападател на тима. След това уругваецът рядко попада сред стартовите 11 на наставника Томас Тухел. Миналата седмица срещу Нант специалистът дори заложи на Килиан Мбапе на върха на атаката на тима, а на своя пресконференция германецът заяви, че е по-добре да играеш 3 минути, отколкото изобщо да не влезеш в игра. В момента основната опция пред нападателя е новосформираният американски клуб Интер Маями, чийто собственик е Дейвид Бекъм.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти