Монако почти развали празника на Анже

Монако почти развали празника на Анже
Отборът на Монако не успя да запише трета поредна победа в Лига 1, след като завърши 0:0 като гост на Анже в среща от 18-ия кръг.
Така “монегаските” пропуснаха възможност да се приближат още повече до челото в класирането и останаха на девето място с 25 точки, докато Анже е 11-и със същия актив.
От своя страна Анже пък прекъсна негативна серия от три поредни загубени мача навръх вековния си юбилей, който беше отбелязан със специална хореография по трибуните.
Всичко по-интересно в този мач се случи след почивката, като домакините могат да съжаляват повече, макар и гостите да държаха инициативата през повечето време. Вратарят на Монако Банжамен Лекомт отрази удари на Сада Тиуб, Рашид Алиуи и Анжело Фюлжини. В добавеното време Монако можеше да стигне до гол, след като Ислам Слимани отправи опасен удар към вратата на Анже, но Людовик Бютел го отрази.

Всички резултати от кръга:

Метц - Марсилия 1:1

Амиен - Дижон 1:1

Анже - Монако 0:0

Брест - Ница 0:0

Ним - Нант 0:1

Тулуза - Реймс 0:1

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти