Гледай на живо

Очаквайте: Националите по футбол потеглят за Азербайджан за старта на новия турнир FIFA Series

Треньорът на Байерн възропта срещу ръководството

Треньорът на Байерн възропта срещу ръководството

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик показа, че не е щастлив от трансферната политика на клуба относно привличането на още един нападател. След като Роберт Левандовски получи контузия и ще отсъства поне месец, сега мюнхенци нямат достоен негов заместник. В Байерн е практика ръководството да прави трансферите, като мнението на наставника не винаги се взима под внимание. Така през последните години Ули Хьонес и Карл-Хайнц Румениге така и не осигуриха алтернатива на полския голаджия.

“Клубът трябва добре да обмисли своята позиция спрямо това (б.р. - привличането на нов нападател). Това не е моя работа. Със сигурност имам мнение по темата, но ще го запазя за себе си”, заяви Флик днес.

Лева получи травма по време на двубоя с Челси в Шампионската лига преди дни. Сега треньорът ще се опита да компенсира с използването на играчи, които по принцип действат на други позиции. “Разполагаме със Серж Гнабри, а и Томас Мюлер може да играе на върха”, каза специалистът.

Има шанс нападението да бъде поведено и от талантливия юноша Джошуа Зиркзее, който през есента впечатли за кратко. 18-годишният холандец е записал само 10 минути в Бундеслигата, но за това време е вкарал два гола.

“Джошуа е част от тима и също е в сметките ни. За него в момента е най-важно да трупа игрова практика и затова ще преценяваме много внимателно. В момента се нуждаем от Зирзкее, защото не сме кой знае колко благословени с наличието на централни нападатели”, каза още Флик.

Травма на “Стамфорд Бридж” получи и Кингсли Коман, но той не би трябвало да отсъства дълго.

Утре Байерн гостува на Хофенхайм в среща от Бундеслигата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти