Клоп: Аз съм ливърпулец наполовина

Клоп: Аз съм ливърпулец наполовина

Тъй като днес се отбелязва Global Scouse Day, посветен на емблематичното за града Ливърпул ястие, мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп бе запитан дали възприема себе си за истински ливърпулец.

“Не, не официално, така мисля, но официално съм наполовина. Мисля, че беше миналата седмица, когато певецът на You’ll Never Walk Alone ми отдаде тази чест. Вижте, аз наистина обичам да се идентифицирам с региона, в който живея. Когато се родих, аз 100% бях момче от родния ми регион - говорих диалекта и т.н. Първо отидох във Франкфурт, а след това и в Майнц, за да уча. Все още обичам този регион. После отидох в Дортмунд, където е напълно различно, имам приятели там. Така че сега съм тук, и то 100%. Срещнах толкова много приятни хора. Няма нужда да се разграничаваме. Не съм свикнал с тукашните обичайни неща, но все повече и повече ми допадат. Интересно и приятно е”, заяви Клоп на днешната си пресконференция преди мача с Уотфорд.

Наставникът също така даде информация как върви възстановяването на контузените Джордан Хендерсън, Джеймс Милнър и Джердан Шакири. “Всички те се доближават до пълно възстановяване, много се доближават. Хендо тича, Мили също тича, като дори прави и други неща. Не е достатъчно за този мач, но ще видим, най-вече за Мили, какво можем да направим за вторник. Все още не съм сигурен за Хендо и Шак, но и тримата се доближават до това да се завърнат”, допълни той.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти