Айнтрахт на осминафиналите след равенство в Австрия (видео)

Айнтрахт на осминафиналите след равенство в Австрия (видео)

Айнтрахт си осигури класиране на осминафиналите в Лига Европа, след като завърши 2:2 при гостуването си на Залцбург и с общ резултат 6:3 продължава напред. Срещата трябваше да се изиграе вчера, но бе отложена поради буря в Австрия. Германците вече знаят и следващия си съперник, който също ще е от региона. Те ще се изправят срещу швейцарския Базел.

Залцбург започна агресивно и още в десетата минута поведе. Андреас Улмер откри резултата с мощен удар. В тези минути домакините доминираха и можеха да върнат интригата в двубоя. Трап се намеси отлично след удар с глава на Койта. Те продължиха да атакуват и създадоха още няколко положения. Постепенно Айнтрахт поизравни играта, а в 30-ата минута Андре Силва изравни резултата. Бившият нападател на Милан се възползва от центриране на Костич и с глава прати топката в мрежата. До почивката и двамата вратари направиха спасявания.

През второто полувреме темпото бе по-ниско, а положенията по-малко, но австрийците продължаваха опитите си да наваксат три гола пасив. Костич и Силва създаваха проблеми на защитата на Залцбург. В 72-ата минута Онгуене изведе домакините напред, а малко по-късно те имаха шанс за още един гол, но Дака стреля неточно. Комбинацията, която доведе до първия гол на гостите, се повтори и за втория. Отново Костич асистира на Силва и резултатът стана 2:2, което сложи край на интригата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти