КПБП изрази подкрепата си към Николай Киров и Георги Самуилов

КПБП изрази подкрепата си към Николай Киров и Георги Самуилов

Сдружението ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас изразиха подкрепата си към старши треньора Николай Киров, както и към президента на Ботев Георги Самуилов в работата му по доизграждането на "Колежа".

"Уважаеми ботевисти,

Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас Ви благодарим за невероятната подкрепа, която получи нашият любим тим на финала за Купата на България!

За пореден път доказахме кой е най-обичаният отбор в Пловдив. За жалост, резултатът от мача е негативен, но това не променя нашата любов към Ботев! 

Категорично заявяваме безрезервната си подкрепа към Старши треньора Николай Киров, треньорския и медицинския щаб, както и към футболистите в отбора! През последните години всички те ни донесоха много радости, незабравими мачове и трофеи, чакани десетилетия, осмислили любовта към Ботев на поколения ботевисти, което няма да забравим! Никой не е безгрешен и се надяваме всеки от тях да си е взел поука и в бъдеще всички заедно да продължават да ни радват с нови успехи.

Същевременно уверяваме г-н Георги Самуилов, че може да разчита на нашето пълно съдействие в своите усилия по довършването на Колежа, което ние очакваме с огромно нетърпение, както и по цялостното развитие на ПФК Ботев Пловдив!

Г-н Самуилов, вярваме, че човек с Вашето положение няма да допусне странични фактори да провалят осъществяването на мечтата на всички ботевисти. А недоброжелателите, които се опитват да разединят жълто-черната общественост, нека знаят, че опитите им са обречени на провал! 

21 май 2019 год., гр. Пловдив,

Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти