Шефовете на Ботев подрязаха крилата на Желко Петрович

Шефовете на Ботев подрязаха крилата на Желко Петрович

Ръководството на Ботев (Пд) е отрязало старши треньора Желко Петрович за ново крило, съобщава "Меридиан мач". Сърбинът е настоявал пред шефовете за нов трансфер, който да доведе в тима флангови футболист.


Треньорът обяснил, че има нужда от подсилване по крилата, защото Александър Тонев страда от контузии, а Антон Карачанаков е в слаба форма. Шефовете обаче са обявили, че вече е превишен бюджетът за заплати и сърбинът ще трябва поне да този етап да се задоволи с наличните футболисти. Иначе „канарчетата“ привлякоха общо шест нови попълнения през лятото. Двамата вратари - Янко Георгиев и Георги Аргелашки, бяха взети преди назначението на Желко Петрович.

Сърбинът пък взе в отбора още четирима футболисти – вътрешния халф Филип ван Арнем, десния защитник Родни Куистър, който все още е изостанал с подготовката, нападателя Тайлон Кореа и Марко Перван, който играе зад нападателя.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти