Четирима юноши попълниха групата на Ботев (Пд) за мача с Лудогорец

Четирима юноши попълниха групата на Ботев (Пд) за мача с Лудогорец

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов определи група от 18 футболисти за предстоящия мач с Лудогорец. Двубоят с "орлите" е в събота от 17:30ч. на "Футболен комплекс Ботев 1912".

В групата за мача със "зелените" попаднаха четирима юноши от формацията до 19 години. Това са Станислав Шопов, Димитър Тонев, Иван Василев и Петър Итов.

В късния следобед ботевистите проведоха занимание на един от естествените терени на клубната база. След края на тренировката "канарчетата" останаха на режим в хотелската част на комплекса.

Ето и групата на Ботев:

Янко Георгиев, Георги Аргилашки, Филип Филипов, Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Лазар Марин, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Марко Перван, Димитър Тонев, Александър Тонев, Станислав Шопов, Радослав Терзиев, Фернандо Виана, Джонатан Перейра, Иван Василев, Костадин Ничев, Петър Итов

СНИМКА: Официален сайт на Ботев (Пд)

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти