Гледай на живо

Очаквайте в 13:00: Септември (София) (U16) - ЦСКА-София (U16)

Ботев (Пд) предлага договор на младока, който впечатли срещу Лудогорец

Ботев (Пд) предлага договор на младока, който впечатли срещу Лудогорец

Юношата на Ботев (Пловдив) Димитър Тонев направи отличен дебют срещу Лудогорец (0:1). Халфът остана на терена до 73-ата минута и бе най-активният в състава на “жълто-черните”. През първата част младокът можеше да вкара красив гол с воле, но вратарят на разградчани Пламен Илиев успя да избие силния му шут.

Силното представяне на полузащитника не е останало незабелязано от ръководството на клуба. Затова и Тонев ще получи дългросрочен договор. Ботев не иска за пореден път да изпусне някой от талантите си, пише plovdivnews.bg.

90 Ботев (Пловдив) - Лудогорец 0:1

Димитър Тонев е роден на 15 октомври 2001 година, висок е 170 см. Той се отличи с добро представяне в спаринга с Царско село и това бе достатъчен повод за Ферарио Спасов да му даде шанс за изява срещу разградчани, а младокът го грабна.

Феро пък още в първия си мач с Лудогорец изпълни заръката на боса Георги Самуилов, който освен подобрение на играта и резултатите поиска и налагане на млади момчета. Освен Димитър Тонев титуляр срещу шампионите бе Станислав Шопов. 17-годишният талант записа 8-и двубой в елита този сезон. Като резерва пък на игрището се появи Петър Итов. Той е 17-годишен, висок е 184 см и също играе в полузащитата. Итов вкара в контролата на Ботев с Царско село, спечелена с 3:1.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти