Гледай на живо

Очаквайте: Националите по футбол потеглят за Азербайджан за старта на новия турнир FIFA Series

Първото нощно бягане с adidas и 5kmrun

Първото нощно бягане с adidas и 5kmrun

Този уикенд се проведе първото нощно бягане, организирано от adidas и 5kmrun. Инициативата се състоя на 27 септември на Гребния канал в Пловдив. Над 130 участника се включиха в бягането, като към групата от „града под тепетата“ се присъединиха и столичани.

С най-добро време финишира Димитър Димитров, който пробяга разстоянието за 16:39 мин. Той заяви, че е доволен от резултата и уточни, че това е най-доброто му време на 5 км за тази година.

Инициативата е в подкрепа на създаване на по-добри и безопасни условия за спорт и бягане в тъмната част на денонощието. adidas и 5kmrun организират още едно нощно бягане, този път в Бургас. То ще се проведе на 11 октомври (събота) в Морската градина от 20.30 ч.

С нощното бягане в Повдив бе даден и официалният старт на „Месецът на adidas”. В рамките на четири седмици adidas организира специални бягания в четирите града, които са част от 5kmrun – София, Пловдив, Врана и Бургас. Както винаги редовните бегачи ги очакват много спортни емоции и изненади, предоставени от adidas.

Допълнително всички почитатели на adidas, които закупят running продукти в представителните магазини на бранда между 24 септември и 24 октомври ще имат възможността да участват в томбола за още награди.
Повече информация за останалите дейности на adidas може да намерите на адрес: http://news.adidas.com/BG/home/RUNNING

Допълнителна информация за 5kmrun може да получите тук.

Последвайте каналите ни в:

Още от Лека атлетика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти