Гледай на живо

Очаквайте: Националите по футбол потеглят за Азербайджан за старта на новия турнир FIFA Series

adidas и 5kmrun организират първия нощен маратон в София

adidas и 5kmrun организират първия нощен маратон в София

На 17 септември 2015 г. ще се проведе първият нощен маратон в София, организиран от adidas и 5kmrun. Събитието ще се проведе на бул. "Брюксел", който ще бъде затворен специално по повода. Нощното бягане, което се осъществява с подкрепата на Столична община, е част от съвместната инициатива на adidas и 5kmrun, насочена към създаване на по-добри и безопасни условия за спорт и бягане в тъмната част на денонощието, предвид настъпващото зимно часово време. В рамките на същата инициатива през 2014 г. adidas и 5kmrun организираха две нощни бягания – в Пловдив и Бургас.



Всички предваритело регистрирани участници в нощното бягане ще получат специален сет от продукти за по-безопасно бягане в условия на намалена видимост. Спортният бранд е предвидил и специaлни награди за финиширалите на първо, втори и трето място в категориите мъже и жени.

Стартът и финалната зона на нощното бягане ще бъдат на бул. "Брюксел" пред бензиностанция Лукойл – Летище София. Началото на бягането ще бъде в 20:30 ч., но организаторите препоръчват предварително регистрираните участници да пристигнат поне час по-рано, за да могат да получат предвидения сет от продукти на adidas.

Допълнителна информация за останалите инициативи на adidas ще откриете на адрес: http://news.adidas.com/BG

Последвайте каналите ни в:

Още от Лека атлетика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти