Моуриньо: Загубихме, защото пропуснахме да поведем с 5:0

Моуриньо: Загубихме, защото пропуснахме да поведем с 5:0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не показа притеснение след изненадващата загуба на “червените дяволи” от Базел в двубоя от група А на Шампионската лига.

Според португалеца вина за загубата носят многото пропуски пред вратата на швейцарците, но от поражението не произтича нищо фатално за тима му. Манчестър Юнайтед се нуждаеше поне от точка, за да си гарантира продължаването напред, тъй като в момента съществува теоретична възможност това да не се случи.

“Загубихме, защото през първото полувреме трябваше да водим с 5:0, но не успяхме да вкараме нито един гол въпреки огромната си доминация. Имаше огромни периоди през първата част, в които изглеждаше невъзможно да не победим в този мач. Смятам, че през второто полувреме мачът вървеше към 0:0, но те стигнаха до този късен гол. Не е правилно Блинд да вини себе си за попадението. Той направи много позитивен двубой. Трябва да виним всички на терена, защото пропуснахме толкова много положения.

Няма нужда да печелим финалния мач в групата, нямаме нужда дори от реми, но очевидно ще търсим победата в него”, каза португалецът по повод предстоящото домакинство срещу ЦСКА Москва.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти