Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 1:1

Моуриньо: Питайте ме за Мактоминей, а не за Погба

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похвали персонално младия Скот Мактоминей след нулевото равенство със Севиля в първия 1/8-финал от Шампионската лига на “Рамон Санчес Писхуан”. Португалецът оцени предстоящия реванш на “Олд Трафорд” като много сложен за прогнозиране, но остава оптимист за достигането до 1/4-финалите.

“Равенство с голове на реванша ще ни изхвърли от Шампионската лига, затова трябва задължително да спечелим. Очертава се сложен сблъсък. Смятам, че “Олд Трафорд” има нужда от големи европейски мачове. През миналия сезон играхме в Лига Европа, но това е друг по статут турнир. Преди мача всички ме питаха за Пол Погба, а трябваше да задават въпоси за Скот Мактоминей. Той беше великолепен днес.

Направи всичко като учебник. Пресираше Евер Банега, като не му остави никакво пространство, а той е основният плеймейкър на Севиля. Избраният от мен вариант на халфовата линия започна отлично мача, затова на Пол се наложи да се постарае след принудителното си влизане, но той успя да покаже добра игра.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти