Наинголан разкри формулата за класиране на Интер напред в ШЛ

Наинголан разкри формулата за класиране на Интер напред в ШЛ

Голямата звезда на Интер Раджа Наинголан сподели мнението си относно силите на “нерадзурите” да преминат групата си в Шампионска лига. Грандът от Милано даде сериозна заявка, че това може да се случи, след като спечели 6 точки в първите си два мача. Нинджата е на мнение, че Интер трябва да победи ПСВ Айндховен още веднъж и да “направи нещо специално” срещу Тотнъм, за да се класира в следващата фаза на турнира.

“Чувствам се добре физически, но все още не съм в топ форма. Опитвам се да предам опита си на Интер. Националният отбор? Доста далеч съм от него, но мисля, че направих правилен избор. Беше трудно за мен да напусна Рома, но нещата във футбола не зависят само от футболистите”, започна Наинголан за Tuttosport.

“През изминалия сезон Рома показа, че отборът на Барселона може да бъде победен. Интер може да отиде в Испания с чисто съзнание. За да преминем групата, трябва да победим ПСВ и да направим нещо специално в Лондон срещу Тотнъм”, завърши Нинджата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти